Bu işlem SiteYönetim hesabınızı kalıcı olarak kapatır. Aktif site üyelikleriniz, cihaz bildirim kayıtlarınız ve oturumlarınız kaldırılır; ad, e-posta ve telefon bilgileriniz temizlenir. Yasal, muhasebesel veya güvenlik amacıyla saklanması gereken bazı işlem kayıtları kimliksizleştirilmiş biçimde tutulabilir.